2013. november 26.

5# rész: Miért? 2/2

*Joy szemszöge*

Megütött...Ez a vadállat megütött! Még ismit képzel ez magáról?
Oké, akkor játszunk így...valami frappáns kellene. Valami...
És ekkor megjelent, az a gyerek aki a buli estéjén ott volt Will-el. Asszem Justinnak hívják...
-Már arra a szintre süllyedtél le, hogy lányokat versz?- nagy szemekkel néztem, hogy mégis mit keres itt, mikor én éppen védeném meg magam (utálom, ha valaki(k) beleavatkozik az ügyeimbe).
- Mit avatkozol bele a dolgaimba? Tűnj el, mert nem állok jót magamért! Mellesleg...majd akkor beszélj, ha te valamivel jobb lennél.- ez meg még is mit jelentsen? "...majd akkor beszélj, ha te valamivel jobb lennél." ezzel azt akarja mondani, hogy az a fiú aki engem megmentett, ugyanolyan mint ez az alak? Kétlem...bár lehet, hogy van benne némi igazság...
- Oké, gyere.- majd elkezdet felém közelíteni és kezét felém nyújtotta, de...
- Nem, nem TE mész,-mutatott rá- Ő marad.- ezt kikérem magamnak. Én nem vagyok holmi tárgy, hogy megmondják, hogy jelent pillanatban hol maradjak. Engem aztán ne sajátitson ki senki...
- Mert miért marad?
- Mert van egy kis, elintéznivalónk.- he? Milyen elintéznivalóról beszél? Nem is ismerem, az ég szerelmére, valaki megmondaná, hogy mégis mi a...szóval, hogy mi folyik itt?
- Nekem nem úgy tűnik...
- Na, most már ne játszd a fejed. és menj el!- ez a pasi sincs képbe a nyelvtannal. Mindegyikőjüknek elkéne menni, nem csak Neki (T/3. ilyen nehéz ez?).
Justin felválltva nézet rám és arra a hapira.
- Mi ártott neked, hogy nem birod elengedni?- kit érdekell! Tűnjön el mindkettő az életemből és hadd szívjak el egy redvás cigit!
- Semmit. Abszolute semmit. Csak van nálla valami ami nekem kell.-lássuk csak életem tuti nem kell neki. A ruhatáram nem rá tervezték...mégis mi a jó fene lenne nállam ami neki kell?
Hirtelen Justin rávágot a hapsi nyakára, és ennek következtében elájult. Majd az engem tartó pasit is lerendezte. Olyan hirtelen történtek az esemének, hogy észre se vettem mikor már a csuklómat szorítva futunk (?). A park kapuja felé érve lelassított és megállt.
-Jól vagy?- és bíztatoan elkezdte a felkaromat simogatni (bár engem ez eléggé irritált).
- Öö...-"Joy! Magabíztosabban!"- Kösz- mondtam, és már mentem volna amikor, megfogta a kezem- Ha nem tűnt volna fel mennék...-förmedtem rá nem túl kedvesen. De kimondta, hogy az akarok vele lenni.
- Csak meg szerettem volna kérdezni a neved...- nem tök minegy? Hadd már békén!
- Mi közöd hozzá?- "Úgy van Joy...bár egy picit bunkób is lehetne..."
- Semmi, csak...
- Akkor ezt megbeszéltük...Szia!- majd sarkon fordultam és elmentem.
A legrosszabb az egészben az, hogy nem tudtam elmenni  az anyagért, mert annak a pasinak, meg ennek a mitugrásznak, kellet beleütni az orrát a dolgaimba.
Most biztos egy bunkó, taplónak néz, de nem állt szándékomban az a megoldás, hogy jó fejnek tartson. Egyébként is elegem van abból, hogy már nem tudom hány órája nem szívtam...Komolyan, tiszta ideg vagyok. Feltünt egy kis blot ahova egyből bementem és vettem egy doboz cigit. Miután kiléptem az ajtón egyből meggyújtottam az egyiket és mire haza értem, már semmi nem volt belőle.
Beletettem a kulcsot a zárba, majd egy kattanás után lenyomtam a kilincset és bementem a házba. meg néztem, hogy itthon van-e apa...Hál' Istennek nem tudom hol van! Felmentem a szobámba és lefeküdtem...hosszú volt ez a nap...

Sziasztok!:))
Itt az ötödik rész, második fele:)) Eredetileg hatodik résznek indult, de most így alakult. 
Tudom nem lett a leghosszabb, sőt. De a kövit,  rögtön felfogom tenni, ha ehez összejön a 2 kommi (tudom nem érdemelném meg).:// 
A részről...
Valaki kérte, hogy Justin is többet szerepeljen (legalább is nekem ez jött le belőle). Hát itt volt nem kicsi szerepe:DD
Amint látjátok ez ugyan az a szituáció Joy szemszögéből. (Ezt mondtam is az előző résznél.) Remélem jó lett és összejön a 2 komi:))
xx
~Lisa

ui.: Még soha nem írtam ilyen rövid részt.://

2 megjegyzés:

  1. nagyon jó lett :) hamar kövit :) már kíváncsi vagyok mi lesz Justin és Joy között :) tudom hogy még biztos egy kicsit távolabb van az a rész amikor lesz valami köztük de azért már várom :$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:))
      Köszi:)) Már csak egy komi kell és utánna jönn a hatodik rész:))
      Eltaláltad...ugyanis ez még egy elég zűrzavaros kapcsolat, de idő kérdése és bármi megtörténhet...:))
      xx
      ~Lisa

      Törlés