2013. október 8.

#Első rész#

*Justin szemszöge*

...a csengőszóra mind felálltunk és kimentünk az udvarra a haverjaimmal.

- Ryan, van egy cigid?-kérdeztem.
- Hogyne, tessék - elvettem tőle a kis csikket, majd a számhoz emelve rágyújtottam. Mélyen beleszívtam majd kifújtam.
- Hallottam, hogy Joshnál buli lesz ma este. Ti jöttök?
- Bro, ez milyen kérdés? Persze, hogy megyünk.- válaszolt Chaz.
- Ok, akkor majd ott találkozunk.- ezzel abba is maradt köztünk a kommunikáció és mindenki elkezdte nyomogatni a telefonját...kivéve én.
Körbenézve sok diákot láttam és rajtunk kívül kb. 4-5-en cigizhettek még. Elnéztem a biciklitároló felé is és megláttam egy kis csoportot. 1 fiúból és 2 lányból állt. A srácot ismertem, valami emós gyerek. Nem barátkozik senkivel. A másik két lányból csak egyikőjüket láttam valamelyik bulin
(milyen jó a memóriám...pacsit nekem), viszont a másik lány.....ide jár egyáltalán?
Egy dologban hasonlít mind a három. Egyikük se mosolyog és mindegyikük "sötét"-séget sugározz (ha értitek mire gondolok).
Megrezzent a telefonom: azaz sms-em jött. Tekintetem rávezettem a képernyőre, és ott Josh üzenetével szembesültem:

Feladó: Josh

Csá bro! Na szóval ma lenne buli nálam, olyan este 7-8 körül kezdődne és hát tart ameddig tart. Hozz piát és szólj a többieknek is.


Az sms elolvasása után vissza pillantottam a tároló felé, de már senki se állt ott. Merre ment? Mármint hová tűntek?
Elmélkedésemet a csengő zavarta meg ami azt jelezte, hogy számunkra elkezdődött a fizika (<--blee).
Bementünk a terembe, mindenki helyet foglalt és kezdetét vette az óra.

*Joy szemszöge*


Reggel felkeltem és utamat az új iskolám felé vettem. Kb. egy hónapja jöttem át ebbe a suliba...nem szeretek beszélni arról, hogy mért jöttem el a régiből, de ha bárki meg is kérdezi, a válaszom: csak.

A 2.óra vége után Mirivel és Willel úgy döntöttünk, hogy kimegyünk szívni egy cigit. Elmentünk a szokásos helyünkre a biciklitárolóhoz. Mindhárman rágyújtottunk egy szálra.
A másik kettő valami hülyeségről beszélt, ami engem nem különösebben érdekelt ezért figyelni kezdtem a körülöttem lévő embereket. 
Mindenkinek jó kedve volt nevettek, telefonoztak (kockák), és egy olyan dolog birtokosai voltak, ami nekem sose adatott meg...boldogok voltak.
Még a két legjobb barátom se tudja, hogy min mentem keresztül. Nem szeretek róla beszélni nem is fogok, és senki se fogja megtudni SOHA.
A szemem egy kis csapatot vett észre tőlünk egy olyan 10 méterre. Ők is szívták magukba a káros füstöt, úgy ahogy mi is. Tekintetem rávezettem a kezemben tartott csikre és...nem is tudom miért de ledobtam a földre és eltapostam. A "kis akcióm" vége után jöttem rá, hogy még tudtam volna egy olyan 4-et 5-öt szívni belőle...na most már mindegy.
- Szerintem menjünk be - javasoltam Miriéknek, csak bólintottak és eltaposták a cigijüket, majd bementünk a nagy ajtón és utána be az osztályunkba. Én leültem Miri mellé Will meg mögénk és pont ekkor megszólalt a csengő, ezzel kezdetét vette az angol (<--amerikában az "angol óra" egyenlő a nállunk lévő "magyar óra"-val szerk.megj.).

*Justin szemszöge*

Miután az utolsó óra után is kicsengettek, fáradtan de boldogan hagytam el az iskola kapuit (ne értsetek félre, a boldogság azért volt mert kijöhettem ebből a gyerekbörtönből amibe csak két nap elteltével kell majd vissza jönnöm). Ryan-nel és Chaz-zel elindultunk viszont egy kereszteződésnél
utunk háromfelé vált és mindenki elindult haza.

Otthon

Nem volt otthon senki, ezért felmentem a szobámba. A táskám ledobtam az ágyamra és bekapcsoltam a laptopom. Felléptem twitterre és egy új ablakban face-re. Nem volt semmi érdekes ezért úgy döntöttem, hogy lemegyek enni.
Az egyik szekrényből kivettem egy zacskó chipset, majd visszamentem a szobámba és ledőltem az ágyamra. Néhány perc elteltével már aludtam is

*Joy szemszöge*

A kulcsomat remegve tettem a zárba és fordítottam el. Egy kattanás kíséretében kinyílt az ajtó így be tudtam menni. Beléptem, lerúgtam magamról a cipőt és elkezdtem keresni apát, miközben magamban imádkoztam, hogy ne legyen itthon. Mivel a földszinten nem találtam, ezért felmentem.
A táskám letettem az ágyam mellé, majd bementem apa szobájába, de ott se volt. Már azt hittem, minden rendben lesz a napom további részében de sajnos nem így alakult. Mivel, mikor megfordultam észrevettem aput a sarokban kuporogni egy piásüveggel a kezében.
- Apa te megint ittál?- kérdeztem remegő hangon. Viszont nem választ kaptam tőle, hanem egy orbitálisan nagy pofont. Leestem a földre és az ütés helyét fogtam.
- Húzz a szobádba! - kiáltott rám erőteljes hangon.  Kétszer se kellet mondani, már ott se voltam. Magam mögött bevágtam az ajtót és gyorsan kulcsra zártam. Háttal az ajtónak lecsúsztam a földig. Kezem az arcomhoz emeltem, a pofon helyére. Nagyon fájt. Majd észrevettem, hogy valami végigfolyt az arcomon. Telefonom képernyőjében megnéztem és láttam, hogy vérzik a szám. Gyorsan odatettem egy zsepit és ott tartottam, amíg  fel nem itattam vele a vért.
10 perc múlva, egy erőteljes ajtócsapódást hallottam. Apa elment. Feltápászkodtam a földről és felkaptam magamra a dzsekimet és a cipőmet, majd elmentem otthonról. Még magam se tudom hova, csak tűnjek innen minél messzebbre...

Sziasztok:)) Hát megérkezett az eelső rész. Próbáltam hosszúra írni...nem tudom, hogy összejött-e vagy nem,... na mindegy. 
Nem tudom említettem-e már, de ebben a blogbanJustin nem lesz híres.
Hát nem is tudom, hogy mit irjak még:DD
Remélem tetszett, viszont a folytatáshoz pipáljatok és (léccy) komizzatok:)) 
Love ya
~Lisa

3 megjegyzés: